zondag 5 november 2017

En de winnaar is…….

Vanmiddag de GP van Zuidwending afgewerkt. Iedereen wacht natuurlijk vol spanning op de uitslag, maar eerst over de race zelf. 
Aan Rolf is te zien dat het spannend was


Het was een spannende race, waarbij weer fanatiek gestreden werd. Ditmaal met 2 slotit Toyota’s.  De auto’s waren wat minder snel dan bij vorige races, hetgeen erin resulteerde dat in totaal 29 rondes minder gereden zijn. Met name de auto in baan 1 vormde een uitdaging om de opponent te kunnen verslaan vanwege de wat mindere grip. Desalniettemin lukte het ondergetekende om hier 3x en Alphons 1x om het aantal van 36 ronden te rijden.De auto in baan 2 (binnenbaan) had meer grip en met name Alphons wist hier op glorieuze wijze van te profiteren door één keer 37 en zelfs twee keer 38 ronden te noteren. Ook Rolf,  Geert en Gerald wisten één keer het respectabele aantal van 37 ronden te bereiken, maar Alphons was de absoluut snelste man op de baan en wist als enige, samen met Ger, meer ronden te rijden dan bij vorige gelegenheden.
Nadat alle heats afgewerkt waren en het aantal ronden per rijder gesommeerd was, bleek onder de streep dat er maar één dik verdiende winnaar was, n.l. Alphons oet Ziel. Ondergetekende werd tweede en Gerald derde.

1 opmerking:

  1. Applaus! Ook voor het verslag! Maar de puntentelling is me een raadsel! Maar dat geeft niks:

    BeantwoordenVerwijderen