zaterdag 31 maart 2012

In de grintbak

Een verkeerde beweging en uitgeschakeld. Op mijn, als een geëxplodeerde band aanvoelende, rug schrijf ik dit stukje. Kan nauwelijks zitten, lopen of staan en liggen is eigenlijk het enige dat niet direct pijn oplevert. De teleurstelling is groot. Kon gisteravond niet naar de Bunker om mijn positie in het kampioenschap te verdedigen en...ik kan a.s. zondag niet deelnemen aan de Classic Cup in Marrrum. Balen, balen, balen!!!!!!!. Het enige dat rest is stom op de bank liggen tot dit overgaat en met veel moeite dit stukje op de laptop schrijven.

7 opmerkingen:

 1. John,

  ik ken dat gevoel, balen, remedie is zoveel mogelijk plat liggen, een goede pijnstiller slikken (Ibuprofen), en toch ook lopen zodra het enigszins gaat. Een manueel therapeut kan het herstel bespoedigen, maar dan moet je geen "Kraker" hebben (opleiding op de eindhovense school) maar iemand die je rugwervels door lichte manupilatie losmaakt (opleiding op de utrechtse school).
  Mij overkomt het 1-2 keer per jaar, ben (als hernia patient) inmiddels een "ervaringsdeskundige". Het komt altijd onverwacht, maar na 1-2 weken ben je weer mobiel.

  Toi toi toi
  Roel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel sterkte John! Hopelijk ben je snel weer op de been.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Roel,Bedankt voor je bemoedigende reactie. Zodra ik weer zitten kan, zal ik via de Email verder reageren.
  Harold, dank voor je goede wensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg verevelend John...ben ik eens wel aanwezig zijn er te weinig mensen bij de club :(
  Ik wens jou veel beterschap en een spoedig herstel en wie weet tot spoedig bij de club.

  Groetjes,
  Freddy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha die Freddy, lopen (na ja, lopen?)we elkaar weer mis. Dank je voor je reactie en goede wensen en hopelijk tot gauw.

  BeantwoordenVerwijderen