maandag 12 december 2011

Avant Slot Hammer M II

Met verwijzing naar mijn eerdere bericht over de Avant Slot Hammer M wil ik hierbij voor de geïnteresseerden erop wijzen  dat hier een simulatieprogrammaatje te downloaden is.

Na uitpakken en installeren verschijnt onderstaand beeldscherm, waarmee alle basisinstellingen gevisualiseerd kunnen worden. Eerst rechts bovenin het scherm kiezen voor Hammer M.


3 opmerkingen:

 1. Mooi, ik zal Gert bij ons op de club hierop attent maken.
  Hij heeft net zo'n Hammer aangeschaft, maar zit nog te worstelen met de aansluitingen op een XLR plug, is op Internet niets van te vinden.
  Weet jij misschien hoe die Hammer aangesloten moet worden (de kleuren van de kabels van de Hammer regelaar komen blijkbaar niet overeen met de kleurkabels van een Slot-It regelaar, dezelfde kleuren hebben blijkbaar verschillende functies bij de betreffende regelaars).

  bvd
  Roel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er ook 1 aangeschaft, de onhandige -want verkeerder-XLR plug - alles eerst zorgvuldig nagemeten- door een mannetje en....hij werd alleen maar warm ,er ontstond zelfs sluiting op de baan!De auto bewoog geen milileter!Gelukkig een 2e gekregen, resultaat..het zelfde liedje.
  Wij kunnen niet ontdekken wat we verkeerd doen!
  Het bijgeleverde kriebel boekje helpt ook niet moet ik zeggen.In de engelse vertaling zitten soms nog gewoon de spaanse woorden helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Zuffenhausen: Ik heb de handleiding in het Nederlands vertaald en heb deze in pdf-formaat beschikbaar. Deze is voor andere slotracers uiteraard beschikbaar. A.s. vrijdag kijk ik voor RoeBo hoe de plug bij de Bunker is aangesloten. Daar doen ze (4 stuks)het goed.

  BeantwoordenVerwijderen